Hjemmelavet tyrkisk is
Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : ARZU Indsendt : Red : |
|
|
pisk æggeblommer og flormelis.
rør vaniljesukker i.
pisk fløden til skum og end det i æggemassen.
kom cremen i en form. dæk den til og stil den i fryseren. tag formen ud efter ca.½ time og rør rundt i indholdet. sæt isen tilbage i fryseren igen. |
|
Opskriften er vist 20906 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-13 15:36:15 hvor lang tid skal den være i frysern?? amila - 2011-06-06 14:25:33 det smager godt anonym - 2010-02-03 14:54:23 super lækker... kan anbefales med lidt chokolade stykker... er os god til en frugttærte. kidibull - 2008-06-24 14:16:04 har ikke pråvet men hvorlang tid tager dett og lave den Hans Erik - 2005-01-01 01:01:01 Er også god med hakket chokolade i. ulla - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne