Börek 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : ARZU Indsendt : |
|
|
DEJEN:
1. pisk æg, olie, salt og vand sammen. 2. tilsæt hvedemelet lidt ad gangen. 3. ælt dejen, til den er smidig og ikke klistrer mere. 4. lad dejen hvile køligt i 20 min. 5. lav fyldet mens dejen hviler. FYLD: 1. pil løget og skær det i tern. 2. brun margarinen og svits løget heri. 3. tilsæt det smuldrede kød og svits det under omrøring til det har skiftet farve. 4. tilsæt ærter og gulerødder samt krydderier. 5. lad fyldet småstege i 5 min. 6. dejen rulles til en pølse, som deles i 12 stykker. 7. hvert stk. formes til en kugle, som rulles ud til en cirkel med en kagerulle på et meldrysset bord. 8. fyldet lægges på cirklen og kanten pensles med æg. 9. cirklen foldes sammen til en halvcirkel og kanten trykkes med en gaffel. 10. sæt den på en bageplade me bagepapir og pensl med æg. 11. bag dejpuderne midt i ovnen ved 225 i 15 min. afkøl på bagerist. |
|
Opskriften er vist 29064 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Ukendt - 2012-04-02 14:18:03 Er dejen god? Kan i ik sæt billeder til og sæt en opskrift bōrek med ost og spinat? Tak nura - 2010-09-09 16:57:13 hvordan laver men borek med spinat kan i ikke lave en opskrift med spinat Kommende Konkurent - 2008-08-02 22:37:14 Denne form for börek skal spises mens den er varmt. Hvis man kan lave den efter de ældste tyrkiske traditioner bliver det super. sandra - 2007-11-19 14:53:24 smager ikke godt tør, og har en ret underlig smag ville anbefalde en normal bolle dej i stedet for alima - 2007-09-29 09:30:25 god beskrivelse.... håber den bliver god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne