Varme pærer med pebermynte
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : ARZU Indsendt : Red : |
|
|
Lad pærerne dryppe af og læg dem i et ovnfast fad.
Hæld likøren over og læg et stykke pebermyntechokolade på hver pære.
Sæt desserten i en 175 grader C varm ovn i 10-15 minutter, eller til pebermyntechokoladen er smeltet.
Tag pærerne ud af ovnen.
pynt med vindruer eller valnødder.
Serveres med vaniljeis eller flødeskum.
Tips: Du kan også bruge friske eller frosne pærer til desserten, hvis du først koger dem i sukkerlage. |
|
Opskriften er vist 19920 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne