Rødbedekage 02

Rødbedekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gbl2

Indsendt :     

Ingredienser:
150 gram Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
1.5 dl. Majsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt, fint 1 tsk. 6 gram
1 spsk. 18 gram
1 dl. 120 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Lad de fintrevet rødbeder trække i olien i en times tid. rør de resterende ingredienser sammen. tilsæt rødbeder og olie.

smør en firkantet form på 25*11,5 og drys den med majsmel. Fyld dejen i og bag ved 170*c i ca. 45 min. Dæk evt. kagen med stanniol, så den ikke bliver for mørk.

Afkøl på en rist. server evt. rødbedekagen med cremefraiche rørt med lidt sukker

Tips:

Super god.





karakterer:
Opskriften er vist 18612 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12625 (3006 kcal)
KJ pr. Pers. 2104 (501 kcal)
Vægt ialt 874 gram
Vægt pr. Pers. 145 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1444 KJ (343 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-10 09:58:09
jeg har bagt denne kage og den er nem og god. den blir lidt smuldret, men ved at pakke den ind i bagepapir og en plastpose mens den er lun, hjælper lidt på det.jeg har så pisket æg, sukker,vanillesukker til en luftig masse og så har jeg blandet mel, bagepulver, kanel,salt sammen og drysset det i æggene og så tilsat rødbeden med olie. måske blir kagen mere øh utør, hvis man putter 2 dl olie i. det vil jeg prøve en anden gang, men absolut meget værd at sætte tænderne i.

  -   2011-09-27 21:54:03
Overraskende lækker! Den kan helt sikkert anbefales. Bagetiden var også for kort her ;-)

  -   2008-09-21 15:47:55
Jeg har bagt kagen i 145 min - perfekt

  -   2008-09-21 14:35:56
bagetinden skal nok være noget længre. efter 45 min stadig helt flydende.