Indbagt mozzarella

Indbagt mozzarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Mozerella

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : ikke fryseegnede

Indsendt :     
Indbagt mozzarella, billede 4 Indbagt mozzarella, billede 1 Indbagt mozzarella, billede 2 Indbagt mozzarella, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 frisk mozzarella
 æg
 hvedemel
 rasp
 
 olie
 
Opskrift:
De friske mozzarellakogler dryppes godt af, deles og skæres derpå i passende stænger.

Ostestængerne vendes først i mel, derpå i æg og så rasp. Derpå i æg og rasp igen.

Steges i friture ca. 1 minut til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 31166 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-14 00:40:46
Er det det hvide mozzarella der er brugt? Altså Santa Lucia Mozzarella?