Brun suppe på ben
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : |
|
|
Knogler, overskårne løg og helt hvidløg- kommes i en bradepande og brunes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Fedtet hældes fra, knogler og et stykke kalvebryst eller andet forkød kommes i den store gryde sammen med løgene, dækkes med vand og koger op, skummes godt. Tilsæt tomater og tomat pure. Suppen koger nu 3 timer. Suppen sigtes - (tomater og løg, der er kogt med suppen kasseres) Kødet serveres for sig. |
|
Opskriften er vist 16856 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne