Brun suppe på ben

Brun suppe på ben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3000 g.knogler
3 overskårne løg
1 helt hvidløg
 
 et stykke kalvebryst eller andet forkød
 vand
 
3 ds.tomater
1 ds.tomat
 
Opskrift:
Knogler, overskårne løg og helt hvidløg- kommes i en bradepande og brunes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.

Fedtet hældes fra, knogler og et stykke kalvebryst eller andet forkød kommes i den store gryde sammen med løgene, dækkes med vand og koger op, skummes godt.

Tilsæt tomater og tomat pure. Suppen koger nu 3 timer.

Suppen sigtes - (tomater og løg, der er kogt med suppen kasseres)

Kødet serveres for sig.





karakterer:
Opskriften er vist 16929 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu