Laksefarseret skrubbe med tomatsauce
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksefarseret skrubbe:
Skær laksen i tynde strimler og kom dem op i en foodprocessor. Tilsæt æggehvide, fløde, 1/2 tsk. salt og lidt peber samt krydderurter (evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf) efter behag. Lad blenderen køre indtil farsen samler sig. I et fad lægges en skrubbefilet, der krydres med salt. På midten lægges et lag laksefars og ovenpå lægges endnu en filet, hvori der er skåret en åbning på midten. (Ved ulige antal filetter eller som et alternativ kan man også lægge et tyndt lag laksefars på fileterne og rulle dem). Tilsæt hvidvin og fiskefond. Overdæk fadet med stanniol og damp fisken i en varm ovn ved 200 grader C alm. ovn i ca. 30 minutter. Tag dem ud og lad dem trække i yderligere 10 minutter. Tomatsauce: Skær 2 skiver bacon og 1 løg i småstykker og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt 5 tomater, der er skåret i kvarte og tomatkoncentrat samt væden fra fisken. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og tilsæt til sidst tynde strimler af peberfrugten. Server retten med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 18379 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne