Diablo sauce (Marinade)
Indsendt : |
|
|
Put alle ingredienserne i en gryde og rør godt sammen.
Lad det simre i 3 minutter, rør godt så det ikke brænder på.
Lad det køle af og gem i glas i køleskabet i 10-14 dage.
Tips: Denne sauce kan bruges til at putte over rå rejer før tilberedning eller kyllingebryst og svinekoteletter. Den ligner en BBQ sauce, bortset fra den har smag af karry. |
|
Opskriften er vist 15120 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne