Svampesouffle med isop

Svampesouffle med isop, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.blandede grofthakkede svampe
30 g.smør
1 lille løg
30 g.hvedemel
1 spsk.tørret eller frisk isopblade
 salt
 peber
3 dl.mælk
4 æggeblommer
4 æggehvider
 lidtrasp
 
Opskrift:
Svits svampene i smør sammen med løget som er finthakket, Drys mel over og krydderier. Spæd med mælken og lad det småsnurre et par minutter. Rør æggeblommerne i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend dem varsomt i. Kom souffleen i en smurt form og bag retten i ovn ved 200 °C i ca. 45 minutter til den er gylden i skorpen.





karakterer:
Opskriften er vist 16738 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-01 10:40:18
Til Allan Lauritzen: En souffle skal altid spises med det samme, da æggen som er souffleret "taber luften" og falder sammen ret hurtigt.

  -   2008-08-27 14:05:55
kan de laves i forvejen og lunes ?

  -   2008-06-30 16:21:14
Isop er en krydderurt. Jeg har købt min isop plante gennem min planteskole. Den er fantastisk flot i en krukke på altanen.

  -   2008-04-15 16:08:04
-Isop ved jeg desværre ikke hvad er. Jeg købte et pænt bundt persille, før jeg kom så langt som til at spørge efter isop. Det smager i hvert godt med persillen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er isop ? har forsøgt at købe isopblade, men ingen forretninger kender produktet