Svampesouffle med isop
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : |
|
|
Svits svampene i smør sammen med løget som er finthakket, Drys mel over og krydderier. Spæd med mælken og lad det småsnurre et par minutter. Rør æggeblommerne i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend dem varsomt i. Kom souffleen i en smurt form og bag retten i ovn ved 200 °C i ca. 45 minutter til den er gylden i skorpen.
|
|
Opskriften er vist 16738 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-01 10:40:18 Til Allan Lauritzen: En souffle skal altid spises med det samme, da æggen som er souffleret "taber luften" og falder sammen ret hurtigt. Allan Lauritzen - 2008-08-27 14:05:55 kan de laves i forvejen og lunes ? Kirsten Nita - 2008-06-30 16:21:14 Isop er en krydderurt. Jeg har købt min isop plante gennem min planteskole. Den er fantastisk flot i en krukke på altanen. Tina Sejersbøll - 2008-04-15 16:08:04 -Isop ved jeg desværre ikke hvad er. Jeg købte et pænt bundt persille, før jeg kom så langt som til at spørge efter isop. Det smager i hvert godt med persillen. Hanne Bechmann - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er isop ? har forsøgt at købe isopblade, men ingen forretninger kender produktet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne