Makrontærte med kanelfløde
Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron Indsendt af : leh Indsendt : Red : |
|
|
Makrontærte:
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er lidt sej. Vend makroner, hvedemel og flydende smør/margarine forsigtigt i. Vend æblebådene i dejen og kom den i en tærteform, beklædt med bagepapir. Drys med mandelflager og bag kagen ved 160 grader i ca. en time
Kanelfløde:
Pisk fløde, kanel og flormelis luftigt og pisk til sidst cremefraiche i.
Serveres lun eller kold med kanelfløde til.
|
|
Opskriften er vist 9212 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne