Makrontærte med kanelfløde

Makrontærte med kanelfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : leh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Makrontærte:
4 æggehvider
50 g.sukker
250 g.knuste makroner
75 g.hvedemel
125 g.smeltet smør
2-3 skrællede æbler (250 g.)
1 spsk.mandelflager
 
 Kanelfløde:
1 dl.piskefløde
1 tsk.stødt kanel
1 spsk.flormelis
1 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Makrontærte: Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er lidt sej. Vend makroner, hvedemel og flydende smør/margarine forsigtigt i. Vend æblebådene i dejen og kom den i en tærteform, beklædt med bagepapir. Drys med mandelflager og bag kagen ved 160 grader i ca. en time Kanelfløde: Pisk fløde, kanel og flormelis luftigt og pisk til sidst cremefraiche i. Serveres lun eller kold med kanelfløde til.





karakterer:
Opskriften er vist 9212 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu