Fyldt Kalve lårtunge
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i ca. 2 cm. tykke skiver og lav en lille lomme i hvert stykke kød.
Fyld lommerne med en god kryddersmør(Hvidløg, persille, citrontimian, og hvad man nu kan li´)
Alternativt kan lommerne fyldes med bacon eller hakkede svitsede grøntsager. Læg skiverne i et ovnfast fad, gerne på en bund af svitsede grøntsager. Kødet med indmad sættes i ovnen og steges ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time. En lækker og mør ret. Forslag til tilbehør: kartofler og/eller brød. |
|
Opskriften er vist 80927 gange,
og udskrevet 2884 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2016-09-23 19:00:22 Super godt. Har brugt elgtunge i stedet kalv Per - 2011-07-10 18:18:45 Der skal godt nok gode tænder til, ikke lige mig Anna Grethe - 2009-10-27 06:35:42 retten er rigtig god, jeg kan varmt anbefale at gå igang med den, jeg selv brugte til fyld. Bacon,løg, rød peber,bl. svampe købt på frost, alt var skåret i små stykker og ristet i en pande, derefter i lommerne i købet, sammen med en lille smule hvidløgssmør. Stegetiden passer også fint. Jeg lavede kartofler i buttedej til. pil 2 løg og riv dem groft, svits dem i lidt margarine på panden, skræl 8 store kartofler og riv dem groft, tryk vandet ud af dem og kom dem på panden sammen med løgene lad det simre lidt, køl det en smule af, kom 4 store spiseskefuld cremefraice i sammen med salt og peber og havd du ellers kan lide af krydderier, eks. dild, timian, rosmarin, jeg brugte dild. rør det hele godt sammen, brug købe buttedej, rul det ud, 1 plade til 2 pakker kartofler, kommen en stor skefuld af fyldet på mindet af hver stykke buttedej luk pakken godt og pensel med æg i kanterne, prik med en gaffel huller i foroven i pakken, bag den i ovnen på 200 g i 45 minuter, passer rigtig godt med at man kan have både kød og kartofler i ovnen samme tid. God fornøjelse Susanne - 2008-04-23 10:20:38 Helt enig! Lavede det i går og det var perfekt gennemstegt og stadig mørt og saftigt, da det havde fået 15-20 min. Dejlig ret, som også er nem at have forberedt på forhånd, hvis man skal have gæster. masolv - 2005-01-01 01:01:01 steg kun 15-20 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne