Varm mørksejs cappachio
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Mørksej:
Skær mørksejen i tynde skiver (på samme måde som ved ved laks). Anret skiverne i et ildfast fad, krydre med salt og peber og lad det trække i køleskab i ca. 15 min. Stænk hvidvin på skiverne, overdæk med stanniol og bag det i ovnen i ca. 3-4 min. ved 200 grader indtil det bliver mælkehvidt. Sauce: Svits det finthakkede løg sammen med plukket estragon og stilke i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, fiske-og hønsefond og lad det koge ind til det halve. (jævn evt. med maizena) Tilsæt tomat uden kerner, der er skåret i fine tern og smør og smag til med salt, peber og estragon. Saucen hældes over mørksejen. Kan serveres med ris og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 8720 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Fiskehandleren - 2012-04-13 22:43:33 Hvordan kan cappachio være varm? Det svarer vel lidt til "stegt tartar"... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne