Vindruerand
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen sættes i blød i koldt vand i ca.10 minutter.
Vindruerne halveres og stenene tages ud. Kom lidt af æblejuicen i en skål og varm den forsigtigt op over et vandbad. Smelt den vredne husblasen her i. Lad det stå og afkøle lidt. Den smeltede husblas røres i resten af æblejuicen og citronsaft, nelliker og ingefær blandes i. Rør det forsigtigt sammen. Smør en randform med lidt olie og hæld lidt af geleen i. Lad det stå et koldt sted og stivne. Læg de udstenede druer med buen nedad og kom forsigtigt resten af geleen over. Stil geleen køligt og lad den stivne. Beregn 2 – 3 timer til det. Tips: Pynt med druer og andet frugt og server evt. råcreme eller flødeskum til |
|
Opskriften er vist 21459 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-21 17:35:58 Hvor mange personer er den til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne