Vindruerand

Vindruerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Husblas, blade
9 dl.Æblejuice
0.5 citron (saften)
0.25 tsk.Støt nelliker
0.25 tsk.stødt ingefær
500 g.druer
 
Opskrift:
Husblasen sættes i blød i koldt vand i ca.10 minutter.

Vindruerne halveres og stenene tages ud.

Kom lidt af æblejuicen i en skål og varm den forsigtigt op over et vandbad. Smelt den vredne husblasen her i. Lad det stå og afkøle lidt.

Den smeltede husblas røres i resten af æblejuicen og citronsaft, nelliker og ingefær blandes i. Rør det forsigtigt sammen.

Smør en randform med lidt olie og hæld lidt af geleen i. Lad det stå et koldt sted og stivne.

Læg de udstenede druer med buen nedad og kom forsigtigt resten af geleen over.
Stil geleen køligt og lad den stivne. Beregn 2 – 3 timer til det.

Tips:

Pynt med druer og andet frugt og server evt. råcreme eller flødeskum til





karakterer:
Opskriften er vist 21515 gange,
og udskrevet 416 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-21 17:35:58
Hvor mange personer er den til?