Guleødder suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Løgene svitses i en gryde i lidt olie eller margarine, gulerødderne tilsættes og vendes med løgene. Vand, bouillonterninger og flødeost tilsættes og det hele småkoger i 15 min.
Jævnes med lidt maizenamel. Serveres som forret Tips: Kan serveres med flute og eventuelt drysses med lidt hakket persille den smager også godt med saften af en appelsin eller mandarin |
|
Opskriften er vist 18161 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kathrine - 2010-09-27 14:54:47 kan man ikke bruge den som en hovedret også? :-D Lene - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god og meget nem at lave mig - 2005-01-01 01:01:01 superlækker Pernille - 2005-01-01 01:01:01 den er så nem at lave 20 min. også er man helt færdig Pernille - 2005-01-01 01:01:01 jeg kommer 2 hønse bouillonterninger i hvis jeg laver den med vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne