Fedtfattig svensk pølseret uden fløde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartoflerne i skiver, løget rives og pølserne (kylling eller kalkun) skæres i tykke skiver.
Kartofler, løg og pølser kommes på en varm pande. Skummetmælk, tomatpure og paprika røres sammen og hældes på panden og røres godt igennem. Varm retten igennem under forsigtig omrøring. Pynt med persille eller purløg. |
|
Opskriften er vist 143150 gange,
og udskrevet 4378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (104 stemmer) |
|
Kommentarer Daniel - 2008-11-18 17:14:39 Som weekendsvenskeren halvt fik forklaret, så stemmer retten fra danskere på camping i Sverige og har intet med svenskere som sådan at gøre. De sidste par dage på campingen, der blev resterne brugt, hvilket typisk var mælk/fløde, pølser, kryddrier (paprika/karry), tomatpure, kartofler og løg. Purløg er så blevet tilføjet senere og giver et lækkert finnish. weekendsvenskeren - 2008-04-16 16:20:57 Grunden til, at den hedder svensk pølseret, er, at generationer af danske børn har spist denne ret på lejrtur, koloni osv. i Sverige. Nem at lave på bål! Maria - 2008-01-26 21:22:27 Mmm.. gode råd med gulerødder, ekstra paprika og ekstra mælk plus eddike. Jeg fulgte alle råd. Mmmmm AG - 2007-11-27 15:19:03 Prøv at smage retten til - og det gælder alle opskrifterne på svensk pølseret - med lidt eddike, og se så bare løjer......... Til "mig": - 2007-09-08 18:48:42 Kog kartoflerne sådan lige i underkanten, og sørg får at røre så lidt rundt i pølseretten som det er muligt, så skulle kartoflerne ikke smatte ud så let. mig - 2007-08-07 18:25:55 havde virkelig glædet mit til at smage denne ret - men kartoflerne smatter fundstændig sammen. Hvor tykke skal skiverne være? Pia - 2007-02-16 17:04:34 Vi har lavet retten et par gange hjemme hos os og er vilde med den. Vi bruger dobbelt så meget tomatpure og paprika og tilsætter 2 store gulerødder i skiver... lækkert lækkert Toft. - 2007-01-25 18:33:33 Prøvede at lave denne ret, jeg synes ikke det smagte af noget så jeg kom en masse ketchup i.. Og ekstra mælk ellers blev det for "tørt".. Mia - 2006-12-19 15:25:31 Det er ikke en svensk ret, min svenske käreste har ihvertfald ikke den mindste idé om hvad det er. God ret alligevel! Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte doblet så mange kartofler, og som tomatpure brugte jeg en lille ds. konct. tomatpure (70g.) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Den smager dejligt. Men jeg syntes at der skal en ekstra dl. mælk i samt et godt skvæt Heinz ketchup. Det gør underværker!!! Trine - 2005-01-01 01:01:01 Selvfølgelig er det en svensk ret! Det er da nationalretten! svenskeren - 2005-01-01 01:01:01 dette er IKKE en svensk ret ... men den skal prøves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne