Krydderurtestegt rødspætte med rødløgssauté
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
|
|
Rødspætte:
Rasp og krydderurter blendes til raspen får en grøn farve. Tilsæt lidt salt og peber. Rødspætterne vendes i raspen og steges i halv smør/olie i ca 2-3 min. på hver side. Rosenkål: Begynd med at koge kålene i letsaltet vand i ca. 5-7 min. afhængig af størrelse. Skær bacon og et halvt rødløg i fine tern og sautér det i en gryde. Tilsæt de kogte rosenkål og sautér videre i ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Rødløgssauté: Snit løgene i meget tynde strimler og sautér det i lidt olie på en pande. Smag til med salt, peber og lidt krydderurter. Server retten med små kartofler evt. (med skræl), citron og smørsauce. |
|
Opskriften er vist 12313 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Sophie - 2008-07-26 19:19:17 Hej igen! nu har vi lavet og spist retten. Den smagte RIGTIG godt. Kh Anne Sophie Anne Sophie - 2008-07-25 17:08:22 hej du der. vi skal til at lave din opskrift uden rosenkål. vi laver også hvidløgssaute i stedet håberdet bliver god. kærlig hilsen Anne Sophie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne