Krydderurtestegt rødspætte med rødløgssauté

Krydderurtestegt rødspætte med rødløgssauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.flåede rødspætter
 krydderurter(evt. basilikum, persille, dild eller en blanding heraf)
1.5 dl.rasp
300 g.rosenkål
3 skiverbacon
2 rødløg
 salt
 peber
 olie/smør
 
Opskrift:
Rødspætte:
Rasp og krydderurter blendes til raspen får en grøn farve. Tilsæt lidt salt og peber. Rødspætterne vendes i raspen og steges i halv smør/olie i ca 2-3 min. på hver side.

Rosenkål:
Begynd med at koge kålene i letsaltet vand i ca. 5-7 min. afhængig af størrelse. Skær bacon og et halvt rødløg i fine tern og sautér det i en gryde. Tilsæt de kogte rosenkål og sautér videre i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.

Rødløgssauté:
Snit løgene i meget tynde strimler og sautér det i lidt olie på en pande. Smag til med salt, peber og lidt krydderurter.

Server retten med små kartofler evt. (med skræl), citron og smørsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12333 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-26 19:19:17
Hej igen! nu har vi lavet og spist retten. Den smagte RIGTIG godt. Kh Anne Sophie

  -   2008-07-25 17:08:22
hej du der. vi skal til at lave din opskrift uden rosenkål. vi laver også hvidløgssaute i stedet håberdet bliver god. kærlig hilsen Anne Sophie