Cod Japaneese
Indsendt af : A.Crewe Indsendt : Red : |
|
|
De 2 slags ris blandes og ristes let i olivenolie vand hældes på i forholde 1-3. Salt kommes ved og det bringes i kog. Koger ca. 25 min. under låg til al vand er dampet væk. Imens er alle grønsager renset og snittet. Svampene kan også være tørrede. Men skal udblødes ca. 30 min.
Først ristes squash og rødløg på panden i rigeligt olivenolie derefter svampe og til sidst tynde æblebåde og strimlet fennikel. Må ikke blive blødt. Torskefiletterne dampes ovenpå risen de sidste 3-5 min. afhængig af tykkelse. Den varme salat krydres med urtesalt og dryppes med citron. Hvis man ønsker dyppelse/sovs kan man servere en beurre blanc til retten. Men sauce anbefales ikke, da den kan spolere den fine smagsoplevelse. Anret med ris først så torsk evt. i mindre stykker den lune salat anrettes over torsken. Velbekomme Tips: kantareller æbler og fennikel giver en dejlig "efterårssmag" til fisken. En god ret også til slankefolk. |
|
Opskriften er vist 6940 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne