Halva med semuljegryn (Halvas simigthalenios)
Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde og tilsæt semulje i det der røres hele tiden ved svag varme. Når blandingen begynder at blive brun tilsættes fyrretræskærnerne og mandlerne og der røres ind til det hele er lysebrun.
Rør sukker, kanel og kryddernelliker i. Tilsæt vand og rør indtil det hele er blandet sammen og lad det småkoge i få min. eller indtil siruppen er blevet optaget. Fjern fra varmen og dæk med et viskestykke. Lad det stå i omkring 15 min. Kom det i en skål og pres det godt og vend det ud på et fad. Pynt med mandler og drys med kanel. |
|
Opskriften er vist 10980 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne