Persillesauce

Persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Persillesauce, billede 4 Persillesauce, billede 1 Persillesauce, billede 2 Persillesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Persillen skylles og hakkes.

Smørret smeltes, mel tilsættes og smør og mel røres sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt. Smag til med salt og peber. Den hakkede persille tilsættes og røres i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 29828 gange,
og udskrevet 739 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3291 (783 kcal)
KJ pr. Pers. 822 (195 kcal)
Vægt ialt 668 gram
Vægt pr. Pers. 167 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-04 08:16:36
Det er en dejlig bog du kan finde alt. Og så er den skrevet så alle kan forstå den.

  -   2014-02-06 23:25:08
Jeg lærte som ung, at runde sovsen af med lidt sukker. Så bliver den perfekt.

  -   2012-02-06 10:31:32
Herlig sovs-- men en klat smør inden serveringen-i sovseskålen-gør den endnu bedre-men ikke hjertevenlig-men um hvor den smager af fårår.