Stegt kyllingelever med urtecreme

Stegt kyllingelever med urtecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : elvig

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bk.kyllingelever rå (ca. 300 g.)
5 dl.piskefløde
0.5 lille porre
2 små gulerødder
1 stilkbladselleri
2 tsk.Karry
 lidthakket persille
1 limefrugt
 salt
 peber
 
Opskrift:
porre, gulerod og bladselleri renses og skæres i tynde strimler. kyllingelever renses. leveren steges hurtigt ca. halvtfærdigt på en meget varm pande og krydres med salt og peber. holdes varm i ovn tildækket med staniol. grøntsagerne ristes på panden, krydres med salt, peber og karry. fløden tilsættes og det koger ind til cremet konsistens. anret urtecremen i bunden af en flad tallerken, herpå anrettes leveren og der pyntes med persilledrys og 1/4 lime. hertil kan serveres friskbagt flutes el. lign.





karakterer:
Opskriften er vist 13487 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-28 17:52:29
fin lille ret, leveren behøver dog lidt extra, f.eks ingefær og chili, urtesaucen var super