Opbagt Kartoffel leverposteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt af : Jonna Indsendt : Red : |
|
|
Lav opbagningen af margarine og mel.
tilsæt bouillon bages godt igennem. Tilsæt mælk og spækket smeltes heri. Derefter resten af ingredienserne bortset fra de sammen piskede æg. Dette tilsættes lidt af opbagningen så det varmes langsomt op og piskes i til sidst
Hældes i forme og bages i vandbad ved 200 grader |
|
Opskriften er vist 8655 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne