Sukkerbrødskager 02

Sukkerbrødskager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
125 g.sukker
100 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
 
 
Opskrift:
Pisk de hele æg meget grundigt med sukker.
Sigt mel og bagepulver sammen, så melet er meget luftigt.
Vend det forsigtigt i æggene uden at røre mere end nødvendigt.
Fyld dejen i en rund bageform, der er smurt 2 gange med smør og drysset med et tyndt lag mel eller rasp.
Bag kagen som angivet og prøv med en pind, som den er gennembagt.

Kagen bages ved 175ºC i ca. 1 time på nederste rille.

Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter. Kagen må ikke vendes ud af formen umiddelbart efter bagningen, da den kan falde sammen.

Tips:

Sukkerbrødskager er ret neutrale i smagen og egner sig derfor til tilsætning af smagsingredienser som citron, appelsin, vanille, chokolade, rom, likør eller andet.

Dejen kan også tilsættes 75 g smeltet, afkølet smør for at virke lidt saftigere.
En ægte sukkerbrødsdej er ellers helt uden fedtstof.





karakterer:
Opskriften er vist 12912 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu