Sukkerbrødskager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk de hele æg meget grundigt med sukker.
Sigt mel og bagepulver sammen, så melet er meget luftigt. Vend det forsigtigt i æggene uden at røre mere end nødvendigt. Fyld dejen i en rund bageform, der er smurt 2 gange med smør og drysset med et tyndt lag mel eller rasp. Bag kagen som angivet og prøv med en pind, som den er gennembagt. Kagen bages ved 175ºC i ca. 1 time på nederste rille. Kagen tages ud af formen efter ca. 5 minutter. Kagen må ikke vendes ud af formen umiddelbart efter bagningen, da den kan falde sammen. Tips: Sukkerbrødskager er ret neutrale i smagen og egner sig derfor til tilsætning af smagsingredienser som citron, appelsin, vanille, chokolade, rom, likør eller andet. Dejen kan også tilsættes 75 g smeltet, afkølet smør for at virke lidt saftigere. En ægte sukkerbrødsdej er ellers helt uden fedtstof. |
|
Opskriften er vist 12912 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne