Stegt tun med bagt tomat, oliven og rucolasalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Bagte tomater:
Begynd her. Tomaterne halveres og krydres med et presset hvidløg, brun farin og olie blendet med frisk basilikum samt salt og peber. Bages i en varm ovn i ca. 20 min. ved 150 grader. Tiden kan evt. forkortes ved højere bagegrader. Tomaterne tages ud af ovnen og krydres igen med finthakket løg og soltørrede tomater, lidt rosmarin el. timian (gerne tørret) og hele oliven efter behag. Tomaterne bages yderligere 5 min. ved 170 grader. Tunbøffer: Krydres med salt og peber og steges i ca. 2 min. på hver side. Lad dem hvile/trække i ca. 5 min. inden servering. Tips: For at undgå at bøfferne bliver tørre er det bedre, at lade dem trække længere end at stege dem for længe. Rucolasalat: Rist pinjekerner og fordel dem over frisk rucolasalat, der lige er skyllet. Server retten med små kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 38615 gange,
og udskrevet 687 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne