Rejesuppe 03
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Rikke S Indsendt : Red : |
|
|
et stort løg i små terninger svitses i lidt margarine sammen med karry.
tilsæt 1/2 L bouillon 1 ds hakkede tomater og saften af en ds ferskner og kog i 1/2 time.
fersknerne skæres i små terninger. rejerne kommes i en sigte så væden kommer fra.
fersknerne og rejerne kommes i og der varmes op til kogepunktet.
2,5 dl piskefløde kommes i men må ikke koge. der smages til med cayennepeber eller chili.
Tips: et stykke flutes til er godt. EN NEM OG RIGTIG LÆKKER FORRET. |
|
Opskriften er vist 13237 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne