Bagte vindruer
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl, halver og udsten vindruerne. Hak vanillestangen og 1 spsk. af rørsukkeret fint. Bland det med resten af sukkeret. Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.
Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen. Ca. 10 min. ved 250 grader C. alm. ovn. Serveres med Fromage Frais over vindruerne og resten i en skål ved siden af. Tilsmag evt fromage frais'en med vanille. |
|
Opskriften er vist 63344 gange,
og udskrevet 1027 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-09-26 12:11:13 Det er stadig en af mine foretrukne og meget nemme desserter. Jeg laver den ikke bare, når vi har vindruer i drivhuset, men året rundt, da jeg bare nedfryser de stenfrie druer. Jeg jævner den fortsat ikke. Syntes faktisk den lidt tynde konsistens er lækker. Endvidere så springer jeg også trinet, med at halvere druerne, over. Det gør ingen forskel med vores druer, og gør det jo bare endnu nemmere. Vores stenfri druer er endvidere meget søde, så jeg sparer også på sukkeret. Jeg erstatter også sherry med både tør Madeira eller portvin - eller hvad der er af hedvine i huset. Lisbeth Toft Jensen - 2015-09-25 19:29:06 Rigtig god opskrift. Laver den af egne druer, som er stenfri. Så er den meget hurtig og meget lækker - også med is til. Stenfri druer kan jo også købes :-) Overvejer dog at jævne den lidt fremover. Der bliver nemlig en del tynd saft ved den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne