Laks med Klosterkrone og Grøn Knase Salat

Laks med Klosterkrone og Grøn Knase Salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Simone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 lakse sider med skind
1 klosterkrone ost
1 bdt.persille
1 bdt.dild
1-2 limefrugter
 salt
 peber
 
 Sauce:
4 dl.mælk
3 spsk.hvedemel
 lidtMuskatnød, friskrevet
0.5-2 spsk.mild sennep - efter smag
 
 Grøn Knase Salat:
1 salathoved f.eks. krølsalat
0.5 agurk i tern
4 stilkebladselleri i tyndeskiver
1-2 avocado'er i tern - vendt i citronsaft
1 håndfuld solsikkerkerner letristet
 
Opskrift:
Tag skindet af den ene lakseside og læg i et fad. Stær klosterkrone osten i skiver og fordel ovn på. Hak persille og dild. Drys krydderurterne ovenpå, sammen med salt, peber og limesaft. Tag den anden lakse side og læg den oven på med skindsiden opad. Sæt det i ovnen, ca. 180 i 30 minutter. måske lidt mere. Sauce: Lav en mild senneps sovs. Af mælk, mel, muskatnød og mild sennep. (ligesom når man laver persillesovs)

Salat:
Bland alle grønsagerne og solsikkerkernerne i en skål. Husk at vende forsigtig, ellers går avocadostykkerne i stykker. Lav en dressin af sesamolie, salt, peber og hvidløg i skiver. Lun olien med hvidløg i, til det er håndvarmt. Tag hvidløget op, hæld først dressinge over salaten lige inden servering. Vend salaten rundt nogle gang så det bliver godt fordelt. Severet med kogte ris





karakterer:
Opskriften er vist 10020 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg glemte at skriver at der selvfølgelig skal salt og lidt peber i saucen.