Laks med Klosterkrone og Grøn Knase Salat
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Tag skindet af den ene lakseside og læg i et fad.
Stær klosterkrone osten i skiver og fordel ovn på.
Hak persille og dild.
Drys krydderurterne ovenpå, sammen med salt, peber og limesaft.
Tag den anden lakse side og læg den oven på med skindsiden opad.
Sæt det i ovnen, ca. 180 i 30 minutter.
måske lidt mere.
Sauce:
Lav en mild senneps sovs.
Af mælk, mel, muskatnød og mild sennep. (ligesom når man laver persillesovs)
Salat: Bland alle grønsagerne og solsikkerkernerne i en skål. Husk at vende forsigtig, ellers går avocadostykkerne i stykker. Lav en dressin af sesamolie, salt, peber og hvidløg i skiver. Lun olien med hvidløg i, til det er håndvarmt. Tag hvidløget op, hæld først dressinge over salaten lige inden servering. Vend salaten rundt nogle gang så det bliver godt fordelt. Severet med kogte ris |
|
Opskriften er vist 10020 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer opskiftens ophavsmand - 2005-01-01 01:01:01 Jeg glemte at skriver at der selvfølgelig skal salt og lidt peber i saucen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne