Fyldte Tvile pandekager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Joan Indsendt : Red : |
|
|
løget svitses i olien og kødet tilsættes når deter brunet og findelt tilsættes hvidkål gulerødder og krydderier koger sammen til alt er mørt.
imedens blendes pandekagedejen af æg mælk mel salt og vand og der bages 15 tynde pandekager af dejen. på hver pandekage lægges en pølse af kød og kål blandingen og lidt revet ost pandekagen rulles sammen som en forårsrulle og lægges i et ildfastfad eller bradepande. de rullede pandekager bages 10-12 min. i ovn ved 200-220 grader |
|
Opskriften er vist 24928 gange,
og udskrevet 684 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2015-01-18 19:08:18 Efter min mening er der mad til 6 personer i denne opskrift. Kødet må gerne få mere krydderi og evt. soya. Lis - 2009-10-19 15:59:39 Hvad var der så tilbage af denne opskrift. For mig lyder det somom du har lavet noget helt andet!!! Anita 13-6-2009 - 2009-06-14 16:33:04 smager rigtig dejligt. Købte færdige madpandekager og severede med karrykål og græsk yougurt . dejligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne