Fyldte Tvile pandekager

Fyldte Tvile pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Joan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
6 dl.mælk
300 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.5 dl.vand
1 dl.olie
1 stort løg fint snittet
600 g.oksefars
0.5 hvidkål fintsnittet
3 revne gulerødder
1 tsk.peber
0.5-1 tsk.chilli
200 g.revet ost
 
Opskrift:
løget svitses i olien og kødet tilsættes når deter brunet og findelt tilsættes hvidkål gulerødder og krydderier koger sammen til alt er mørt.

imedens blendes pandekagedejen af æg mælk mel salt og vand og der bages 15 tynde pandekager af dejen.

på hver pandekage lægges en pølse af kød og kål blandingen og lidt revet ost pandekagen rulles sammen som en forårsrulle og lægges i et ildfastfad eller bradepande.

de rullede pandekager bages 10-12 min. i ovn ved 200-220 grader





karakterer:
Opskriften er vist 24895 gange,
og udskrevet 684 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-18 19:08:18
Efter min mening er der mad til 6 personer i denne opskrift. Kødet må gerne få mere krydderi og evt. soya.

  -   2009-10-19 15:59:39
Hvad var der så tilbage af denne opskrift. For mig lyder det somom du har lavet noget helt andet!!!

  -   2009-06-14 16:33:04
smager rigtig dejligt. Købte færdige madpandekager og severede med karrykål og græsk yougurt . dejligt