Fiskegryde

Fiskegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.sejfilet
4 tomater i både
0.5 selleri i tern
2 rensede porrer i snitter
1-2 fedhakkede hvidløg
 salt
 peber
1 tsk.timian
 
Opskrift:
Læg alle grønsagerne i en serveringsgryde, hæld vand i, så det knap dækker, drys med krydderierne og kog grønsagerne forsigtigt under låg, til de er næsten møre. Skær fisken i store tern og læg dem i. Kog 5 min. mere, smag til og servèr med ris eller kartofler.

Tilbehør:
Løse ris eller kogte kartofler med dild





karakterer:
Opskriften er vist 14304 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu