Fiskegryde
Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej Indsendt : |
|
|
Læg alle grønsagerne i en serveringsgryde, hæld vand i, så det knap dækker, drys med krydderierne og kog grønsagerne forsigtigt under låg, til de er næsten møre.
Skær fisken i store tern og læg dem i. Kog 5 min. mere, smag til og servèr med ris eller kartofler.
Tilbehør: Løse ris eller kogte kartofler med dild |
|
Opskriften er vist 14303 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne