Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges

Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges, billede 4 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges, billede 1 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges, billede 2 Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødspættefilet
1 bdt.grønne asparges
1 pk.bacon
2 majroer
1 peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 skalotteløg
 salt
 peber
 olie/smør
 
Opskrift:
Rødspættefilet:
Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider.

Bund af majroer:
Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.

Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 59721 gange,
og udskrevet 1730 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-27 16:09:53
Denne ret er også fantastisk sammen med en god omgang risotto