Ensalada de huevas (Salat med rogn)
Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Vask og skyl rognen i koldt vand. Kog vand og tilsæt en smule eddike og salt (tilsæt først eddike og salt, når vandet koger, da det ellers vil flyde ovenpå). Kog rognen heri.
Rognen afkøles og skæres i skiver på ca. 1 cm. i tykkelse. Tilbereder en salat af tomater, peberfrugter og løg skåret i passende stykker, som blandes med olivenolie og eddike og hæld det over rognen. |
|
Opskriften er vist 8305 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne