Svinemørbrad med paprikasauce (fedtfatig)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Jytte |
|
Mørbraden afpudses, brunes på alle sider og steges ca. 15 min. til sæt lidt vand så den ikke brænder på. Den tages af panden og hviler tildækket, mens saucen tilberedes.
Peberfrugten svitses nogle minutter på panden og tages op. Løgene svitses, når de bider på bunden tilsættes vand som koges væk, når løgene er klart tilsættes bouillonen. Derefter tilsættes tomatpuré, paprika og mælk. Saucen jævnes med maizena og smages til med salt og peber. Peberfrugten tilsættes. Kødet skæres i tynde skiver lidt på skrå og serveres med saucen til. Tips: Server evt. med bagt kartoffelmos og grønsager. |
|
Opskriften er vist 61363 gange,
og udskrevet 2863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2011-11-11 18:27:10 paprikasauce er super god Hanne Eiersted - 2009-07-19 19:02:03 Det er bare en super lækker ret og nemt at tilbrede . Kan klart anbefaldes herfra . anonym - 2005-01-01 01:01:01 er også god med champignong i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne