Tun pie
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : sandra Indsendt : |
|
|
I en stegepande med lidt olie steger vi løg og peber i små stykker.
Når det er færdigt kommer vi tunen i og oliven i små stykker.
3 kogte æg skæres ud og kommes op i resten.
Varmes i ca. 2 minutter ekstra.
Tænd ovnen ca. 170 grader C.
I bagepladen lægger vi 1 lag af butterdejen foldet ud og alle ingredienserne oven på.
Efter kommer vi den sidste lag butterdej ovenpå og lukker til med hjælp af en gaffel.
Til sidst pisker vi det sidste æg og med en pensel kommer vi den oven på så den skinner dejligt.
Tips: Husk at komme salt og peber på ingredienserne mens de er på panden. Man kan også komme en tsk. tomatpure sammen med de kogte æg for at give fugtighed. |
|
Opskriften er vist 11341 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne holst - 2017-12-09 22:20:52 Hvor længe skal den være i ovnen./ Trine - 2005-01-01 01:01:01 En dejlige pie man kan have med til arbejde!!! OG ER SUPER TIL EN KOLD OL!!! Mette - 2005-01-01 01:01:01 Rigtige dejlige pie , med en helt anderledes smag...Smager godt til frokost med en kold cola... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne