Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødspætte:
Vend rødspætterne i mel, krydre med salt og peber. Steg rødspætterne i halv smør og halv olie. Steges i ca. 2 min. på hver side afhængig af størrelse. Forårsragout: Skær majroerne i tern og aspargesene (helst grønne) på skrå i mindre stykker. Sautér det hele i lidt olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt fløde og lade det koge ind til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Evt. lidt hvidløg. Server retten med nye små kartofler. |
|
Opskriften er vist 27699 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne