Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges

Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 4 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 1 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 2 Stegt rødspætte med forårsragout af majroer og asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 flåede rødspætter
4 majroer
1 bundtasparges grønne
1 dl.fløde
 hakket dild
 olie/smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødspætte:
Vend rødspætterne i mel, krydre med salt og peber. Steg rødspætterne i halv smør og halv olie. Steges i ca. 2 min. på hver side afhængig af størrelse.

Forårsragout:
Skær majroerne i tern og aspargesene (helst grønne) på skrå i mindre stykker. Sautér det hele i lidt olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt fløde og lade det koge ind til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Evt. lidt hvidløg.

Server retten med nye små kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 27662 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu