Kalkungryde med champignon og flødesauce

Kalkungryde med champignon og flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunbryst
1 bk.champignon
 salt
 peber
 karry
 all-round krydderi
 spidskommen
 knust chilipulver
 hvidløg
5 dl.madlavningsfløde
 Margarine/smør til stegning
 Kulør
 
 Tilbehør:
 Basmatiris
 hvidløgsflutes
 
Opskrift:
Kalkunbrystet skæres i strimler. Bland krydderierne i en skål (du kan bruge alle de krydderier du ønsker afhængig af hvor stærk du vil have retten)Kødet blandes sammen med krydderierne og skal stå og trække i ca 1 time. Svits kødet i margarinen så det bliver let brunt. Tilsæt de rensede champignoner og lad dem svitse med. Når champignonerne har taget farve og det meste af væden er fordampet tilsættes fløden i sådan en mængde, at det dækker kødet. Tilsæt kulør. Lad det simre under låg i ca 20 minutter. Kog risene og varme flutene i mellemtiden. Når de 20 min. er gået jævnes sovsen lidt.

Tips:

Lidt kraftig kost men det smager dejligt. Pas på med saltet. Kan også serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 20905 gange,
og udskrevet 549 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-03 14:03:14
Hvad er allround krydderi? E621?