Kalkungryde med champignon og flødesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet skæres i strimler. Bland krydderierne i en skål (du kan bruge alle de krydderier du ønsker afhængig af hvor stærk du vil have retten)Kødet blandes sammen med krydderierne og skal stå og trække i ca 1 time. Svits kødet i margarinen så det bliver let brunt. Tilsæt de rensede champignoner og lad dem svitse med. Når champignonerne har taget farve og det meste af væden er fordampet tilsættes fløden i sådan en mængde, at det dækker kødet. Tilsæt kulør. Lad det simre under låg i ca 20 minutter.
Kog risene og varme flutene i mellemtiden.
Når de 20 min. er gået jævnes sovsen lidt.
Tips: Lidt kraftig kost men det smager dejligt. Pas på med saltet. Kan også serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 20902 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mikkel - 2008-01-03 14:03:14 Hvad er allround krydderi? E621? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne