Appelsindessert med makroner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : emse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblomme, sukker og vaniljesukker piskes hvidt.
Fløde piskes til flødeskum og vendes i æggemassen.
Makronerne knuses og lægges i portionsglas eller en skål. Appelsinerne pilles eller skrællen skæres af med kniv og skæres i tern eller i filetter. Skærer du i filetter så knuges resten af saften over makronerne, eller presses saften en ekstra appelsin til makronerne. Appelsinstykkerne lægges over makronerne og drys sukkeret over. Råcremen fordeles over appelsin desserten og der kan evt. pyntes med lidt revet appelsinskal. spises med det somme så makronerne forbliver sprøde. |
|
Opskriften er vist 79075 gange,
og udskrevet 1451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (44 stemmer) |
|
Kommentarer den søde kok.. - 2011-02-04 11:54:15 Hej det er den søde kok, Jeg syntes simpelthen denne Dessert er hammer god!! ;-) Bør serveres på Resturanter, Officelle Steder.. THUMB'S up FOR it! ;-)).... Bedste - 2009-11-07 14:35:52 Super lækker dessert. Så nem at alle kan være med. sisse pigen - 2007-04-26 19:24:30 rigtig lækker med de knuste makroner uhmmm!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne