Verdens bedste rabarbertærte

Verdens bedste rabarbertærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :      Red :
Verdens bedste rabarbertærte, billede 4 Verdens bedste rabarbertærte, billede 1 Verdens bedste rabarbertærte, billede 2 Verdens bedste rabarbertærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
130 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 knsp. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Rabarber i små stykker lægges i et smurt tærtefad og drysses med sukker.

Dejen blandes i vist rækkefølge og fordeles over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 25 minutter.

Server med cremefraiche.

Tips:

Tærten er også rigtig lækker med fx hindbær eller skovbærblanding. Da skal man blot anvende ½ dl. sukker til at drysse over, da denne type bær er sødere end rabarber. Frosne bærblandinger kan fint anvendes, når blot saften får lov at dryppe af inden anvendelse.





karakterer:
Opskriften er vist 206172 gange,
og udskrevet 6002 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (93 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14360 (3419 kcal)
KJ pr. Pers. 2393 (569 kcal)
Vægt ialt 1190 gram
Vægt pr. Pers. 198 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1206 KJ (287 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 35.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-24 16:34:46
Jeg dryssede lidt kartoffelmel over på rabarberne og så bagte jeg dem i 20 minutter før jeg kom dejen på. Så er rabarberne ikke så hårde og der er ikke så megen væske.

  -   2015-07-31 21:56:58
Fantastisk tærte. Bagte den med hindbær, kan i den grad anbefales, dog med lidt mindre sukker over bærerne.

  -   2014-07-23 14:32:16
Super

  -   2014-06-17 16:06:06
Lækker! Vil I mene at den kan fryses ned?

  -   2014-05-24 14:46:25
Jeg bruger nogle stk chokolade på dejen. Smager super.

  -   2014-04-18 02:29:58
Selv svigermor kan lide den... lækker med skyr til.

  -   2013-08-07 19:27:43
Let mere mel i dejen ville gøre godt

  -   2013-07-30 07:52:48
Det er en helt fantastisk opskrift! Jeg har lavet den mange gange, jeg tilføre dog lidt mere sukker.

  -   2013-04-24 10:14:40
Som husets kagekok, har jeg lavet denne tærte over 20 gange med stor sukses, men jeg kan ikke klare kokusmel, så jeg bruger havregryn istedet (100 g havregryn + 100 g hvedemel)

  -   2012-05-20 18:15:04
Jeg synes den er alt for sød. Har bagt den 2 gange - 2.gang dryssede jeg bare en lille smule sukker over rabarberne, - så kan man stadig smage syrligheden.

  -   2011-09-09 08:06:27
Xtrem god blanding - svær at gemme - Syrligheden sammen med det karamel-agtige og kokos er lækkert

  -   2011-07-28 15:29:37
Den lever op til sit navn - wow den er god

  -   2010-05-01 16:01:45
meget meget flydene god ide med kokos over rabarberne.

  -   2009-07-29 20:15:17
viildt god tærte!!! Bager den hele tiden:D

  -   2009-05-21 19:54:04
Super god, og super nem at lave.... Stor succes:)

  -   2009-05-17 16:33:16
nej hvor var den god! den var helt fantastisk!!(: hele familien nød den under melodi grand pris, en god ide til den er creme fraiche med vanilje det fremhæver virkelig blandingen af den søde og sure smag en god sammen smagning, rigtig lækker. knus, god jul.

  -   2008-04-28 17:15:33
Mums! Blev serveret med flødeskum.

  -   2007-07-22 21:15:15
Den er bare SUPER lækker

  -   2007-07-03 21:19:53
jeg synes det er en supergod tærte

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig god ide med at blande rabarber og kokos, men desværre indeholder opskrifen efter min mening lidt for meget sukker, og kagens overflade bliver næsten som karamel efter bagning.