Skindstegt lyssejfilet med tomater og basilikumpuré
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
|
|
Bagte tomater:
Begynd her. Tomaterne halveres og placeres i et ildfast fad smurt med olie. Krydre med rødløg skåret i fine tern, frisk timian, sukker, salt, olivenolie og balsamico. Vend det hele og bag det i ovnen i ca. 30 min. ved 160 g. Jo længere tid ved svag varme jo bedre smag i tomaterne. Men tiden kan forkortes ved højere varmegrader. Lyssejen: Tip: Krydre fileten med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. Skær fileten i portionsstykker og krydre med lidt olie. Steges på skindsiden på en hed pande. Skru ned for blusset, når skindsiden er blevet gylden. Overdæk evt. med stanniol og lad den stege færdig fortsat med skindsiden nedad. Når kødet er blevet "mælkehvidt" er den færdig. Puré: Blend basilikum, skræl og saft af 1/2 citron, pinjekerner, 2 spsk. olivenolie og evt 1/2 fed hvidløg til det binder sammen. Server små kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 15436 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne