Grillet multe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Multe Indsendt af : Arne Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær multen ud i fire stykker, smør skindsiden let med olie
gril med skindsiden nedad til al fiskekødet er hvidt, krydr med salt og peber.
Aspargesene koges 2 minutter i letsaltet vand.
Grapesirup: Kog grapesaft og korianderfrø ind til sirupskonsistens, og pisk små tern smør i. Servering: Anret den grillede fisk på de grønne asparges og top op med grønne krydderurter, sirup hældes rundt om. evt serveres små kogte kartofler til |
|
Opskriften er vist 20190 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne