Zürek (Barszcz Bialy) (White Borscht)
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Polen Indsendt : |
|
|
Kog en bouillon af suppe grønsager og 1½ l. vand.
Kort inden straining, tilsæt pølsen.
Skræl kartofler, snit dem i stort terninger og kog dem i den let saltede bouillon. Blande mel med lidt vand og tilsæt til bouillonen sammen med Ryemeal sour, skivet pølse, og presset hvidløg knus, og bring suppe i kog. Smag til med salt. Servere med hårdkogt æg. Tips: Ryemeal sour: Blande 1 3/4 dl rugmel med ½ l. kogt varmt vand. Øse i krukke eller porcelæn terrin, tildække med ostelærred og lad stå et lunt sted 4-5 dage. |
|
Opskriften er vist 27538 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-14 19:06:06 Hvad menes der med "2 c." i opskriften? tanja - 2011-05-02 11:25:29 Mae: Kielbasa betyder bare pølse.. Vi har en del forskellige iforhold til danmark.. Men det er nok bare hvad du har af smag. Fidusen - 2009-12-11 15:14:35 istedet for at lave Ryemeal sour, kan det købes færdig lavet. Prøv med stegt bacon i suppen, det giver et godt pift til pølsen og de hårdkogte æg, P.S bacon skal i til sidst så det beholder sin sprødhed.. anonym - 2008-04-08 19:35:19 er der en opskrift på det brød som suppen serveres i mae - 2007-11-13 14:27:27 lyder spændende; hvad svarer kielbasa til? Chorizo? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne