Hyldebærsuppe med havregryn
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ristet havregryn:
Smelt smørret på en stor pande. Rist havregrynene sprøde og gyldne med sukkeret under stadig omrøring. Hæld dem til afkøling på en tallerken. Hyldebærsuppe: Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker. Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen. Server den varme suppe med de ristede havregryn. |
|
Opskriften er vist 41449 gange,
og udskrevet 1272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Simon - 2019-01-23 09:24:03 Fantastisk opskrift Egon - 2018-01-06 20:53:14 Tvebakker eller melboller var meget brugte, som fyld, i hyldebærsuppe. elsebp - 2011-01-05 17:27:50 det smager rigtigt godt med ristede havregryn. Men man skal være over det når det kommer på panden... anonym - 2009-12-02 17:30:36 Prøv osse med kold mannagrød istedet for ristede havregryn. I øvrigt, så har en israelsk undersøgelse vist, at hyldebær virker mod influenza, både præventivt og som behandling. Google selv influenza behandling. Mette ingrid - 2007-09-03 10:47:27 prøv engang med melboller ummm Christina - 2007-01-06 16:06:18 Det er også rigtig lækkert med kold risengrød i! Eva - 2005-01-01 01:01:01 mm rigtig god til dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne