Hyldebærsuppe med havregryn

Hyldebærsuppe med havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hyldebærsuppe med havregryn, billede 4 Hyldebærsuppe med havregryn, billede 1 Hyldebærsuppe med havregryn, billede 2 Hyldebærsuppe med havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Ristet havregryn:
1.5-2 dl.havregryn
50 g.sukker
50 g.smør
 
 Hyldebærsuppe:
1.2 l.vand
4 dl.ren hyldebærsaft
 sukker efter smag
1.5 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Ristet havregryn:
Smelt smørret på en stor pande. Rist havregrynene sprøde og gyldne med sukkeret under stadig omrøring. Hæld dem til afkøling på en tallerken.

Hyldebærsuppe:
Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker.
Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen.
Server den varme suppe med de ristede havregryn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ristet havregryn

Se kokkens favoritopskrift på Hyldebærsuppe

karakterer:
Opskriften er vist 41449 gange,
og udskrevet 1272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-23 09:24:03
Fantastisk opskrift

  -   2018-01-06 20:53:14
Tvebakker eller melboller var meget brugte, som fyld, i hyldebærsuppe.

  -   2011-01-05 17:27:50
det smager rigtigt godt med ristede havregryn. Men man skal være over det når det kommer på panden...

  -   2009-12-02 17:30:36
Prøv osse med kold mannagrød istedet for ristede havregryn. I øvrigt, så har en israelsk undersøgelse vist, at hyldebær virker mod influenza, både præventivt og som behandling. Google selv influenza behandling. Mette

  -   2007-09-03 10:47:27
prøv engang med melboller ummm

  -   2007-01-06 16:06:18
Det er også rigtig lækkert med kold risengrød i!

  -   2005-01-01 01:01:01
mm rigtig god til dessert