Kanelsnegle 04
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Connect_Girl Indsendt : Red : |
|
|
18 stk.
Dej: Lun mælken og opløs gær heri.
Tilsæt det piskede æg, salt, sukker og noget af melet og rør til en jævn blanding.
Tilsæt mel, til dejen kan æltes til en let og blød dej.
Hold evt. det sidste mel tilbage.
Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
Fyld: Befri æblet for kernehus og stilk. Riv det groft.
Mos bananerne og vend dem med æble, sukker og kanel.
Slå dejen ned og ælt den igennem.
Rul den ud til et rektangel.
Fordel fyldet på dejpladen og drys med rosiner.
Rul sammen til en pølse og skær den i skiver.
Læg sneglene på en bageplade med bagepapir.
Bag sneglene ved 185° i ca. 15-18 minutter.
Tips: Energiindhold For hele retten: 9810 kJ Energifordeling: Fedt: 6% Kulhydrat: 83% Protein: 11% |
|
Opskriften er vist 14153 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne