Tournedos a’ la’ Champignons
Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos Indsendt : Red : |
|
|
Steg kødet til det er rosarødt på en stor pande, og tag det op og hold det varmt.
Svits de skivede champignons i den varme pande med det resterende fedtstof, uden at de får farve. Hæld vinen ved og rør godt rundt. Tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt. Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon. Lad saucen simre ind til den får en kraftig konsistens. Smag til med peber og evt. salt. Anret kødet på varme tallerkner, og hæld champignonsaucen over. Serveres med kartofler, varme tomater og agurkestave. |
|
Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne