Tournedos a’ la’ Champignons

Tournedos a’ la’ Champignons, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsetournedos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.tournedos (4 stk. )
200 g.Champignoner
3 spsk.smør,
1 dl.hvidvin
2 dl.piskefløde
1 dl.vand
 lidt grønsagsbouillonekstrakt
2 fedhvidløg
1-1.5 spsk.sød fransk sennep
1 tsk.estragon
0.5 tsk.sort peber, evt salt
 
Opskrift:
Steg kødet til det er rosarødt på en stor pande, og tag det op og hold det varmt.
Svits de skivede champignons i den varme pande med det resterende fedtstof, uden at de får farve.
Hæld vinen ved og rør godt rundt.
Tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt.
Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
Lad saucen simre ind til den får en kraftig konsistens.
Smag til med peber og evt. salt.
Anret kødet på varme tallerkner, og hæld champignonsaucen over.

Serveres med kartofler, varme tomater og agurkestave.





karakterer:
Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu