Suppe på ben

Suppe på ben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Okseben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.knogler (ingen marvben)
1 stykke okse forkød
 vand
 
1 persillerod
2 pastinakker
2 gulerødder
1 selleri
6 porrer
 
5 løg
4 nelliker
1 spsk.peberkorn
5 allehånde
 
 flødeskum eller creme fraiche
 reven peberrod
 hakket persille
 
Opskrift:
Knogler og okse forkød kommes i en stor gryde og dækkes med vand, koger op og skummes godt af.

Imens skures og skrælles: Persillerod, pastinakker, gulerødder og selleri. Porrerne ordnes. Urterne og porrerne skal ikke i suppen endnu, kun skrællerne af rodfrugterne og de grønne porre-toppe tilsættes den omhyggeligt skummede suppe sammen med løg, nelliker, peberkorn og allehånde.

Suppen koger nu 3 timer. Suppen sigtes - (porre-toppe, løg, urteskræller m.m., der er kogt med suppen kasseres).

De allerede skrællede urter skæres ud i mundrette bidder og simrer i suppen til de er så møre, som man ønsker det - ca. 10 minutter, hvorpå hønsekødet kommes i.

Serveres med det skiveskårne oksekød og flødeskum eller cremefraiche smagt til med reven peberrod. Desuden masser af hakket persille til at drysse på suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 48958 gange,
og udskrevet 412 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu