Gluten-, æg,- og mælkefri Banan/Chokolade Muffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tændes – 175 C, konventionel ovn.
Vand, banan, svesker, dadler, og mandler blendes og hældes i en skål.
Den hakkede chokolade, rapsolie, havsalt, rørsukker, revet gulerod, hirseflager og havregryn blandes i skålen.
Rismel, majsmel, fiber husk og bagepulver blandes i en skål for sig og blandes først med den øvrige dej, lige inden dejen fordeles i 12 muffin-forme.
Bages i ca. 25 minutter nederst i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 32715 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Norby - 2012-08-06 21:03:26 odense chokolade overtræks knapper er mælkefrie anonym - 2010-07-13 18:52:44 jeg ville bare lige sige man godt kan få havregryn uden gluten, det sammen med chokolade der kan man købe lactose/gluten fri chokolade. Man kan som regl finde det i helsekost butikker mig - 2010-06-04 09:55:52 der er også mælk i chokolade... ditte - 2010-02-19 15:30:27 Vær opmærksom på at der kan være gluten i havregryn.. Familien - 2007-07-29 10:05:37 Man kan skifte havregryn ud med boghvedeflager - har prøvet og fik et godt resultat camille - 2007-07-28 10:41:19 vi fleste cøliakere kan tåle Semper havregryn Ditte - 2007-02-24 09:17:48 Jeg vil lige gøre opmærksom på at gluten-allergikere ikke kan tåle havregryn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne