Soljanka (russisk fiskesuppe)
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : jette andersen Indsendt : Red : |
|
|
Svits skalotteløg, tomatbåde og de istandgjorte svampe i et par spsk. olie,krydret let med paprika, men ikke så længe at det tager farve.
Kog laksen mør vand og hvidvin tilsat løg og laurbærblad. Den skal holdes omkring kogepunktet - væskn skal bare skælve - og er færdig på 10-15 minutter.
prøv om den er let at løsne fra rygbenet.
Si fiskesuppen og kom den ned til skalotte/tomat/svampe-blandingen. Tilsæt herefter oliven, kapers, salt-agurk skåret i terninger eller skiver, citronsaft og citronskiver og bland det hele sammen med creme fraichen. Lad det koge op.
Befri laksen for ben, del den i mundrette stykker og kon den i suppen. Server suppen varm og giv eventuelt creme fraiche til.
Pirogier høre til her, men så er det også et helt måltid.
|
|
Opskriften er vist 9953 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer fra rusissk jente - 2010-06-10 13:39:31 fiks og hvitvin ble aaaaaaldri brukt i soljanka |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne