Hinbærd/chokolade tærte
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Pervoneh Indsendt : Red : |
|
|
Skær smøren i stykker. Smuldrer det i melet og til sæt resten af ingredienserne fra Bunden.
saml dejen til en klump og stil den kold i 10 min.
Smør en tærte form og bred dejen ud i den. Tag ægget og pensel dejen.
(Prik eventuelt i dejen med en gaffel)
Nu skal kagen i ovnen ved 200 grader i 15 min- 30 min. (eller til den er sprød og gylden brun.
Smelt chokoladen og smør den ud på tærtebunden når tærtebunden er kold. Når chokoladen er på skal hindbærende på. Stil tærten på køl i 1 time. Når kagen har stået kold og skal serveres, pisk der fløden og sæt det på.
Tips: Piskefløden er valgfri. |
|
Opskriften er vist 16520 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-07-16 19:12:42 Hvor meget er en skål hindbær, nogen der har prøvet opskriften som kan oplyse hvor meget de har brugt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne