Hinbærd/chokolade tærte

Hinbærd/chokolade tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pervoneh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
100 g.smør/margarine
3 dl.hvedemel
1 dl.sukker
1 knsp.hjorte taksalt
1 æg
 
 Pensling:
1 æg
 
 Fyld
1 skålhindbærd
200 g.chokolade
 
 Tilbehør:
2.5 dl.pisket fløde
 
Opskrift:
Skær smøren i stykker. Smuldrer det i melet og til sæt resten af ingredienserne fra Bunden. saml dejen til en klump og stil den kold i 10 min. Smør en tærte form og bred dejen ud i den. Tag ægget og pensel dejen. (Prik eventuelt i dejen med en gaffel) Nu skal kagen i ovnen ved 200 grader i 15 min- 30 min. (eller til den er sprød og gylden brun. Smelt chokoladen og smør den ud på tærtebunden når tærtebunden er kold. Når chokoladen er på skal hindbærende på. Stil tærten på køl i 1 time. Når kagen har stået kold og skal serveres, pisk der fløden og sæt det på.

Tips:

Piskefløden er valgfri.





karakterer:
Opskriften er vist 16520 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-16 19:12:42
Hvor meget er en skål hindbær, nogen der har prøvet opskriften som kan oplyse hvor meget de har brugt?