Rouladekager

Rouladekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
3 æg
1.5 dl.sukker
2 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 sukker til bagepapir
2 dl.piskefløde
2 dl.bær f.eks. hindbær og blåbær
 
 Fyld:
1 banan
1 æble
1 dl.røde bær f.eks. hindbær
0.5 dl.sukker
 
Opskrift:
Skræl bananen og kom den i en køkkenmaskine. Skræl æblet, del det i fire både og skær kernehuset ud. Kom æblebåde i køkkenmaskinen sammen med hindbær og sukker og kør det til en grynet masse. Pisk æg og sukker luftig. Tilsæt med og bagepulver og rør til dejen er jævn og uden klumper.

Beklæd en bradepande med bagepapir, hæld dejen i og bred den ud, så den bliver 25*30 cm stor og jævn i kanterne. Bages ved 225 grader i ca. 6 min til den har fået farve og også bagt i midten.

Drys et tyndt lang sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud på det. Træk papiret af, som kagen har bagt på og bred med det samme fyldet over hele fladen. Rul den sammen fra den lange led og lad den køle i bagepapiret.

Skær rouladen i 8-10 stykker og læg dem på et fad. Pisk fløden stiv og læg en klat på hvert stykke og drys bær over.





karakterer:
Opskriften er vist 29815 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu